Participa en el concurs «PIE DE VALLA»! A continuació trobaràs les bases del concurs per poder participar. Anima’t i possa a prova la teva creativitat.

BASES CONCURS PIE DE VALLA
NAUART – 2012

  1. L’objectiu del present  CONCURS “PIE DE VALLA” convocat per NAUART, és el foment de les arts en general i la divulgació de les activitats artístiques del nostre espai creatiu.
  2. Podran participar-hi en exclusiva tots els membres residents de centres participants en el TOB Poble nou 2012 i els associats de l’Associació d’Arts i Oficis.
  3. El concurs està obert a totes les especialitats  artístiques i el tema és lliure, així com les tècniques emprades. Cada concursant podrà presentar una sola obra.
  4. Les obres han de ser originals, inèdites i es desenvoluparan sobre els blocs de formigó “pie de valla” que facilitarà Nauart i que es podran tractar amb diferents materials additius (pintura, collage, elements escultòrics, etc.)  que portarà el participant per convertir el bloc de formigó  en un objecte d’art que formarà part permanent de la instal•lació de Nauart, respectant sempre la seva funcionalitat.
  5. Cada obra es realitzarà en les instal•lacions de Nauart un dels dies escollits pels participants  en un temps màxim de 4 hores.
  6. La realització de les obres tindrà lloc en Nauart un dels 3 dies escollits : 25 de abril o 11 de maig de 17 a  21h, o dissabte 21 d’abril de 9 a 13h.
  7. Els drets d’inscripció són de 3 eur.
  8. Els participants aportaran el material necessari per realitzar l’obra.
  9. El jurat estarà format per 3 persones i el seu veredicte serà inapel•lable. La valoració del jurat serà en base a 3 criteris:
    *Concepte i concepció de la obra.
    *Creativitat i originalitat.
    *Execució tècnica i funcionalitat.
  10. El veredicte serà emès el 17 de maig a les 18h, i tot seguit serà notificat als participants i anunciat al blog de Nauart.
  11. Les obres presentades seran seguidament exposades coincidint amb les jornades de portes Obertes del Poble Nou dels dies 26 i 27 de maig, amb menció expressa de les premiades.
  12. El dia 26 de maig a les 18h tindrà lloc el repartiment de premis als guardonats.
  13. El fet de participar en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

PREMIS
•    1er premi: 300€ i Diploma acreditat per Nauart
•    2n premi: 300€ en material artístics cedit per BarnaART i Diploma acreditat per Nauart
•    3r premi: 100€ i Diploma acreditat per Nauart