Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Tercera edición de los Talleres Abiertos de Barcelona

La tercera edició dels Tallers Oberts de Barcelona consolida els seus objectius: apropar l’art i l’artesania, difondre la nostra creativitat en l’àmbit internacional i enllaçar les iniciatives dels tallers que es porten a terme a Barcelona en diferents districtes.

Cada any estem sumant més propostes, no només de talleristes sinó també d’activitats que potencien la relació de l’artista amb el seu públic. Som ja un arxipèlag constituït per diferents barris que fan de Barcelona un destí molt atractiu no només pels visitants dels caps de setmana en què s’obren les portes dels tallers sinó també per al turisme cultural que ve d’arreu. Fem cultura a l’abast de tothom i, així, fem créixer la nostra ciutat.

Us esperem! Obrim portes! Us ho perdreu?

TALLERS OBERTS
18/19/20 maig 2012
Jornada de portes obertes als tallers dels creadors.

www.tallersobertsbarcelona.cat

Baixar PDF Informatiu: TOB

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »