Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

City Screen

City Screen té per objectiu diferents tipus d’organitzacions i espais de la ciutat entorn a la videocreació contemporània. Tots ells es vinculen i col·laboren amb la sòlida plataforma de difusió, apropiació i visibilització que ha construït l’SCREEN Festival des de fa una dècada. L’agenda de videoprojeccions ha estat programada amb l’ajuda dels espais que se sumen al projecte CitySCREEN. En aquesta edició s’han sumat 90 espais, i NauART és un d’ells.

En el nostre espai projectarem les creacions de VideoART de l’artista resident “La maryposa”.

T’esperem a les instalacions de NauART el pròxim 27 de Maig de 19.00 a 22.00h. No t’ho perdis!

Més informació a: http://www.screen-barcelona.com

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »