Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Talleres Artista SL

NauART i CIS Art Lodgers organitzen una sèrie de 4 seminaris perquè et converteixis en un autèntic “Artista S.L.”. No val només amb crear una obra artística magnífica, sinó que també cal saber vendre-la. I això és el que els 4 ponents de cada un dels tallers tractaran, cadasqun des de la seva perspectiva, perquè aconsegueixis comprendre tot el que envolta a la part comercial d’un artista.

Els tallers es faran en les instal·lacions de NauART (C/ Espronceda, 154) durant l’últim quatrimestre de l’any. L’horari dels tallers serà de 19 a 21h, i els preus dels mateixos varian en funció del nombre total de tallers als que t’apuntis:

1 taller: 20 €
2 tallers: 38 €
3 tallers: 54 €
4 tallers: 68 €

Si vols formalitzar la teva inscripció als tallers, envia un mail a info@nauart.es

T’esperem!!!!

—————————————————————————————————————————————

TALLER 1 (27/09/2012) – CREAR I COPIAR A L’ERA DIGITAL
Ponent: Jose A. Santos
Vivim un moment de canvi que afecta als diferents agents de l’art gràcies a les noves xarxes telemàtiques que modifiquen i alteren aspectes com els drets, les possibilitats i les obligacions per protegir i gestionar l’autoria de les nostres creacions. L’objectiu d’aquest taller és conèixer i debatre aquesta nova propietat intel•lectual fruït de l’aplicació de les llicències lliures o les Creative Commons i els avantatges i limitacions que es troben els artistes que treballen en aquest àmbit.

TALLER 2 (18/10/2012) – MERCAT DE L’ART
Ponent:
CIS Art Lodgers
Tipus de galeries, relació entre galeries i artistes (percentatges, contractes, etc.), criteris pels quals una galeria tria a un artista, política de preus, etc.

TALLER 3 (08/11/2012) – PRESENTACIÓ I PROMOCIÓ DE PROJECTES ARTÍSTICS
Ponent:
Sito Mújica
Com fer un portafoli de manera professional, on mostrar-ho, anàlisi  de  quins suports i amb quins recursos es  pot promocionar: xarxes socials, blogs, portals i/o comunitats online

TALLER 4 (29/11/2012) – L’ARTISTA 2.0: CONSTRUEIX EL TEU ESPAI PERSONAL A LA XARXA
Ponent:
Javier Granados
La xarxa dona moltes opcions per difondre la nostra obra artística, i encara que pugui semblar que la creació d’una pàgina web o d’un blog està només a l’abast dels programadors, descobrirem com tenir el nostre espai web sense coneixements d’informàtica. Des de la reserva del nostre propi domini, el lloguer d’un servidor, o la creació del nostre propi blog amb eines com Blogger o WordPress. Aprofitarem totes les eines que la web 2.0 ens facilita, per convertir-nos en artistes 2.0.

Descarrega el flyer del Tallers (Artista S.L.)

INFORMACIÓ SOBRE ELS PONENTS

Jose A. Santos
Periodista i comunicador audiovisual amb més de 10 anys d’experiència en televisió i informació a Internet. Ha treballat a diferents mitjans – des de informatius a programes culturals – dins l’àmbit català i espanyol. Des de l’any 2011 és màster en Gestió i Anàlisi de l’Art Actual per la UB, on ha s’ha especialitzat en la relació entre les llicències lliures i la creació artística.

CIS Art Lodgers
Carmina Gaudes i Silvia González Ehlers són CIS Art Lodgers. Ambdues galeristes es van conèixer en el màster en Anàlisi i Gestió d’Art Actual de la UB. Abans d’associar-se per aquest projecte empresarial totes dues havien desenvolupat càrrecs de direcció en empreses  multinacionals i aixó marca decisivament el seu enfoc empresarial a l’hora de portar la galeria i la relació amb els seus artistes.

Sito Mújica
Format en disseny gràfic, ha treballat en estudis i agències de publicitat. A l’any 2007 va iniciar la seva trajectòria com a artista. La seva obra s’ha mostrat e festivals com BAC (Festival d’Art Contemporani de Barcelona), en galeries com N2 de Barcelona o Envoy Gallery de Nova York i ha participat, entre d’altres, en la mostra “NULLA DIES SINE LINEA”, Dibujo Español Contemporáneo, en el Freies Museum-Berlin, Gallery 2F.KT&G Madang –Seúl i l’Institut Cervantes de Chicago. Actualment està vinculat a la galeria 3 punts de Barcelona participant en fires nacionals i internacionals. Des de l’any 2008 combina la seva activitat artística amb la docència, imparteix classes d’il·lustració i presentació de projectes en les especialitats de moda, il·lustració i estilisme a EATM, IDEP, IED i BAU.

Javier Granados
professional del món del marketing, especialitzat en internet. Actualment ocupa el càrrec de e-marketing manager en els laboratoris farmacèutics Almirall, amb experiència prèvia com a Responsable de Marketing Online a Nissan Iberia, i project manager a Duplex Marketing. A més, és el editor del blog Freak Marketer, y ha col·laborat en altres projectes online com la empresa de venda online de samarretes “Melon Kid” o la empresa de renovació de webs “Renueva tu Web”. També destacar la seva activitat com a professor col·laborador en el Master en Direcció de Marketing Digital y Comunicació Empresarial en Internet (Web 2.0) en ESDEN (Escuela Superior de Negocios y Tecnologías).

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »