Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Rinocerontología

Rinocerontologia
Del 22 de Febrer fins el 21 de Març la Lleonera albergarà varis unicorns i rinoceronts a la seva cova. Les artistes Eulàlia Naveira i Saskia Siebe presentaran la seva exposició Rinocerontologia, una vasta investigació vers aquest animal estrany parent bèl·lic de l’hipopòtam. Saskia Siebe mostrarà la seva nova sèrie “Fantastic” de dibuixos radiants i fosforescents, mentre que Eulàlia Naveira desplegarà els seus trofeus alquímics de porcellana “Banyuts”. Amb humor sàdic, ambdues propostes reflexionen sobre la cruel relació de l’ésser humà amb aquest animal exòtic i convuls.

Et convidem a ficar-hi la banya i brindar amb nosaltres a la festa tropical d’inauguració el 22 de Febrer a les 19:30h.

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »