Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Exposición de la séptima edición del “Premi Donart”

Viviana Guasch ha estat l’artista seleccionada per protagonitzar l’exposició de la setena edició del Premi Donart. Es tracta d’una artista catalana amb arrels argentines, italianes i alemanyes, que compta amb una obra basada en la pintura abstracta amb molta lluminositat.

El Premi Donart està organitzat per l’Associació de Dones la Frontissa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de VNG que té per objectiu fomentar i donar visibilitat al treball de les dones en l’àmbit artístic. Viviana Guasch, doncs, ha estat escollida per fer l’exposició de l’any vinent, inclosa dins els actes al voltant del Dia Internacional de la Dona, al Centre d’Art Contemporani la Sala.

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es complau a convidar-vos a la`acte de inauguració de l`exposició, Viviana Guasch, Abstracció o Realitat? Una altra manera de mirar, que tindrà lloc el divendres 8 de març a les 20.00h, al Centre d`Art Contemporani La Sala, carrer Joaquim Mir, 12, Vilanova i la Geltrú.

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »