Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

“ORDENAR L’ESPAI” DE NATÀLIA GINÉ A L’ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL

L’Acadèmia de Belles Arts inaugura el 10 de novembre a les 19h l’exposició Ordenar l’espai de Natàlia Giné. L’exposició romandrà oberta fins al 5 de desembre de 2015.

Els projectes en els que ha treballat la Natàlia els últims anys s’articulen al voltant de la necessitat d’ordenar la realitat per tal de comprendre-la. Així, el procés de treball creatiu s’inicia amb la creació d’estructures (mentals o físiques) que tinguin una lògica pròpia interna, per tal que adquireixin un sentit en l’artista, segons el seu propi sistema de comprensió. Per tant, aquestes estructures generen inicialment un ordre subjectiu, doncs tenen sentit per a ella mateixa, i no necessàriament per als altres.

Aquest ordre subjectiu és un intent d’ordenar allò ja existent en el context de la realitat. És a dir, el que busca no és crear formes noves amb la voluntat d’imposar-les en un context determinat, sinó que utilitza el que els diferents contextos i situacions reals existents li ofereixen, per tal de generar noves formes més o menys abstractes segons el projecte, presentades en forma d’escultures o instal·lacions d’un gran pes conceptual.

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »