Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Pili Gil

Pili Gil

Vaig néixer a Brasil i visc a Barcelona. L’expressió artística ha estat sempre una constant en la meva vida. Paral·lelament a la meva faceta personal i laboral, he anat aprofundint en les meves inquietuds plàstiques, mitjançant l’experimentació autodidacta en l’àrea pictòrica i escultòrica sobretot, així com també en la realització de diversos cursos de pintura i ceràmica.

Després de la cloenda del Grau de Belles Arts on vaig aprofundir i treballat en dos dimensions ( dibuix i pintura) puc afirmar que s’havien complert les meves expectatives. Havia après i perfeccionat en tècniques i especialitats, algunes desconegudes per mi, alhora que havia adquirit un ampli coneixement sobre l’obra artística de diferents corrents. En el Màster de creació artística contemporània em vaig proposar treballar i investigar en tres dimensions, en l’àmbit de l’escultura, experimentant amb la fosa i la ceràmica i utilitzant alumini, bronze, porcellana, escaiola etc.

Les faveles formen part de la meva infantesa i de les meves arrels. No perquè visqués en elles, si no perquè construïen el paisatge, el meu paisatge. Sempre he treballat amb la repetició d’una icona, com un conjunt. Un conjunt de vivències. M’interessa especialment l’estètica de les faveles, pel context social viscut que influencia tota la meva obra.

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »