Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

DaGraVile

DaGra VileVaig nèixer a Barcelona un día d’ Abril del 68. Aries, vermell i de Mart. Quan era petit no m’agradava ni dibuixar ni pintar. No tenia paciència! A l’institut, el dibuix tècnic m’esgarrifava, en els meus dibuixos, apart de les línies fetes amb “rotring” sempre apareixien taques i gotes de tinta!

Actualment tampoc tinc paciència ni per a dibuixar ni per a pintar, les taques i gotes sempre estan presents en els meus treballs, no obstant  m’agrada com queda!

Els meus traços i pinzellades estan influenciades per l’ Expressionisme, el Grup Cobra, i l’Informalisme Espanyol i o Català. Pintors que m’agraden…moltíssims; Manolo Millares, Saura, Tàpies, Guinovart, Picasso, Bacon, Lucian Freud, Asger Jorn, Oskar kokoschka…no acabaríem mai!

El meu caràcter neguitós i impacient també ha influenciat en el meu treball. La idea de les coses inacabades i de canvi és constant a les meves obres.

Agraeixo a tots els meus professors i professores la paciència que han tingut per a aguantar-me! Actualment curso estudis a Espai d’art i a Itaca escola d’art.

Nom i cognoms:  David Grau i Vilella

Website: www.dagravile.com

Facebook: www.facebook.com/Dagravile

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »