Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Mandala gigante en la Plaça dels Àngels

El pròxm divendres 25 de maig a partir de les 19h, es realitzarà en la Plaça dels Àngels, enfront el MACBA, una intervenció pública representant un “mandala” realitzat amb més de 900 revistes reutilitzades.

¿Encara te estàs preguntant que és un “mandala”? Mandala és una paraula que en sànscrit vol dir cercle sagrat. Alguns el nomenen “el laberint dels cercles”. S’utilitza per a meditar, concentrar energia, equilibrar els desordres produïts per diferents factors, que alteren i desestabilitzen. Un Mandala pot ser realitzat amb determinat material o, simplement,
ser gravat amb un escuradents a la sorra humida. El seu format, afí a la geometria sagrada, tindrà el mateix poder. El mandala és un símbol circular, que es troba des del començament de la humanitat. Les diferents cultures coincideixen que condueix cap al camí a la unitat de l’ésser.

Aquesta activitat està organitzada per la comunidad d’artistes de NauART i amb el soport de tots els tallers de Poblenou per inaugurar la jornada de portes obertes dels tallers. Totes les persones que s’animin a apropar-se a la Plaça dels Àngels podran participar en la elaboració d’aquest mandala.

Els Tallers d’artistes i artesans de la zona de Poblenou obriran les portes durant els dies 26 i 27 de Maig, on s’organitzaran diferents exposicions i visites guiades en els diferents tallers.

Més informació a http://topbcn.org/2012.html

Equip de montatge i creació de la obra:
Georgina Konstantakopoulou
Yvapurü Samaniego Bonnin
Gabriela Gallego
Agustin Eyssartier
amb la col·laboració de la resta de tallers del Poblenou

Actualització (29/05/2012): a continuació podràs veure el video del resultat final del Mandala. Gràcies a tots els que vau participar en la creació del Mandala i a tots aquells que vau passar per la Plaça dels Àngels per mirar el resultat. Va ser un excel·lent tret de partida per iniciar les jornades de portes obertes dels Tallers de Poble Nou. 

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »