Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Primer aniversario NauART

Aquest cap de setmana estem d’enhorabona a NauART, ja que tenim el gust de realitzar una doble celebració. Per un costat, ja fa un any que les portes de NauART van obrir. Un any ple d’èxits en el que ja som un munt de residents que gaudim de l’art a les nostres intal·lacions.

I per una altra banda, aquest cap de setmana també participem als TOP 2012 (Tallers Oberts Poblenou 2012), en els que organitzem una sèrie d’activitats per tots aquells que decideixen passar per la nostra Nau. No t’ho perdràs veritat?

ACTIVITATS:
Dissabte 15 i Diumenge 16 (durant tot l’horari):
– Mercat dart de tots els residentes
– Visites guiades

Dissabte 15, de 16h a 00h
– Festa música DJ amb presentació pel·lícula “Dulce de Semen” de Films Transparentes

Aprofiteu aquesta oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix, per a entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers que la resta de l’any no solen estar oberts al públic. T’esperem a NauART! (C/ Espronceda, 154).

Més informació a: http://topbcn.org/2012/
Descarrega el programa complet

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »