Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Eulalia Naveira – Síntesi 2013

En el marc dels Tallers Oberts de Barcelona, el FAD (Foment de les Art i del Disseny) presentarà un any més l’exposició Síntesi, en la qual es mostra el més destacat de l’artesania i l’art contemporani que es produeix a Barcelona.

Encara que Síntesi és sempre una cita ineludible, aquest any tenim encara més motius per no voler perdre’ns-la: la nostra resident Eulàlia Naveira ha estat seleccionada per participar en l’edició de 2013.

Així que entre els propers 2 i 19 de Maig podrem veure una de les seves peces a la Sala d’Exposicions del FAD, al costat dels altres 27 artistes seleccionats pel jurat.

Encara que caldrà esperar uns dies per veure la seva instal·lació en el FAD, us avancem el que l’Eulàlia ens ha explicat sobre el seu treball creatiu i us deixem algunes imatges dels seus projectes.

.

.

.

 Esq. i Sup. Dta. Instal·lacions amb Banyuts / Inf. Dta. Gerra d’Aigua

.
.
El meu enfocament creatiu principal apunta cap a projectes artístics dins l’àmbit de l’objecte íntegre i l’objecte integrat. Actualment i desde fa deu anys, utilitzo procesos propis de la ceràmica per a dissenyar i elaborar objectes propis, que en alguns casos, combinats amb d’altres materials manufacturats configuren l’obra. Empro aleshores l’espai d’exposició per crear una experiència global apropiant-me del lloc i empenyent a l’espectador a qüestionar-se la manera com categoritzarem les obres d’art, de què estan fetes i on i com es poden instal·lar.
.
El meu treball es desenvolupa a través d’un enfocament manual i de compromís amb els materials i funciona amb un motor conceptual que em porta a recórrer un món de fantasia poblat de nocions pròpies de la natura i enteniment i conducta de l’ésser humà. Idees com l’espai, el límit, la fragmentació i el buit perfilen la meva línia de treball, abordant-les desde el seu sentit més literal a la seva vessant més filosòfica.

Eulàlia Naveira

 

Dits.

.

.

Esq. Casetes D’Estiuleg / Dta. La Vida ès un camí de roses

..

.

 No-en-caixes

Més informació sobre Síntesi 2013

http://www.eulalianaveira.com/

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »