Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив

Muestra de Sandra Partera, reACCIÓ_postpartum_ del 3 al 15 de Diciembre en el Centre Cívic Guinardó

reACCIÓ_postpartum_ respon a la última etapa treballada durant i després de la meva nova maternitat. Una obra, reactiva i en constant evolució, basada actualment en un treball d’introspecció i diàlegs amb mi i amb l’espectador. L’obra es podrà veure i visitar del 3 al 15 de desembre a la Sala Jaume Valor. Ronda Guinardó, 113-141 de Barcelona.

L’obra exposada, reAcciona al retrobament amb la matèria, a les pors d’ésser, a l’ energia i a la falta de temps, a la ràbia, a les limitacions, als vincles, als lligams, a la impulsivitat i a la immaduresa, al creixement i a la constància… i a l’espectador que sent, viu i reAcciona lliurement.

El dia 3 a les 19:30h farem inauguració/vernissage amb catèring del meu estimat germà Isaac Partera gran pastisser. Un catèring que promet ser una explosió de color i sabors, un acompanyament indispensable per a compartir amb tots vosaltres aquest moment tan especial, mostrar la meva obra actual després de tan de temps.

Sandra Partera

Facebook
Twitter
YouTube
RSS
Translate »